If you're seeing this message, it means we're having trouble loading external resources on our website.

If you're behind a web filter, please make sure that the domains *.kastatic.org and *.kasandbox.org are unblocked.

To log in and use all the features of Khan Academy, please enable JavaScript in your browser.

5th grade (Eureka Math/EngageNY)

Unit 1: module 1: place value and decimal fractions, unit 2: module 2: multi-digit whole number and decimal fraction operations, unit 3: module 3: addition and subtractions of fractions, unit 4: module 4: multiplication and division of fractions and decimal fractions, unit 5: module 5: addition and multiplication with volume and area, unit 6: module 6: problem solving with the coordinate plane.

Assessments

Professional learning, family engagement, case studies.

NEW EUREKA MATH 2 ® PILOT PACKAGE

Are you looking for new ways to advance equity and build knowledge in your math classroom with high-quality instructional materials? EdReports recently reviewed Eureka Math 2 . Scan the QR code or access the final report .

Check out our special pilot package for only $10 per student.

Shop Online

Children reading together in class

SEE THE SCIENCE OF READING IN ACTION

At Great Minds ® , we’re committed to ensuring our curricula are aligned to the latest research on how students best learn to read, write, and build knowledge.

Explore webinars, blogs, research briefs, and more to discover how we incorporate this important body of research.

Students engaging with hand-crank flashlight as teacher observes

FREE CLASSROOM PRINTABLES

At Great Minds®, we’re committed to supporting educators with high-quality curricula and resources.

Explore resources designed to aid students in science and engineering and spark classroom conversation.

Webinar Library

Instructional resources, trending topics, knowledge-building, the science of reading, lesson design, universal design for learning (udl), background knowledge.

Palm Springs, CA

Houston, TX

New Orleans, LA

Eureka Math Student Materials: Grades K–5

Learn, Practice, Succeed

Learn, Practice, and Succeed from   Eureka Math™   offer teachers multiple ways to differentiate instruction, provide extra practice, and assess student learning. These versatile companions to   A Story of Units®   (Grades K–5) guide teachers in response to intervention (RTI), provide extra practice, and inform instruction.

Also available for Grades 6–8 . 

Learn, Practice, Succeed can be purchased all together or bundled in any configuration. Contact your account solutions manager for more information and pricing.  

Request a Quote

The Learn book serves as a student’s in-class companion where they show their thinking, share what they know, and watch their knowledge build every day!

Application Problems:  Problem solving in a real-world context is a daily part of   Eureka Math , building student confidence and perseverance as students apply their knowledge in new and varied ways.

Problem Sets :  A carefully sequenced Problem Set provides an in-class opportunity for independent work, with multiple entry points for differentiation.

Exit Tickets:   These exercises check student understanding, providing the teacher with immediate, valuable evidence of the efficacy of that day’s instruction and informing next steps.

Templates:   Learn   includes templates for the pictures, reusable models, and data sets that students need for   Eureka Math   activities.

Look Inside

With   Practice , students build competence in newly acquired skills and reinforce previously learned skills in preparation for tomorrow’s lesson.   Together,   Learn   and   Practice   provide all the print materials a student uses for their core instruction.

Eureka Math  contains multiple daily opportunities to build fluency in   mathematics . Each is designed with the same notion—growing every student’s ability to use mathematics   with ease . Fluency experiences are generally fast-paced and energetic, celebrating improvement and focusing on recognizing patterns and connections within the material.

Eureka Math   fluency activities provide differentiated practice through a variety of formats—some are conducted orally, some use manipulatives, others use a personal whiteboard, or a handout and paper-and-pencil format.

Sprints:  Sprint fluency activities in  Eureka Math Practice  build speed and accuracy with already acquired skills. Used when students are nearing optimum proficiency, Sprints leverage tempo to build a low-stakes adrenaline boost that increases memory and recall. Their intentional design makes Sprints inherently differentiated – the problems build from simple to complex, with the first quadrant of problems being the simplest, and each subsequent quadrant adding complexity.

Look Inside

Eureka Math Succeed   enables students to work individually toward mastery.  Teachers and tutors can use  Succeed   books from prior grade levels as curriculum-consistent tools for filling gaps in foundational knowledge. Students will thrive and progress more quickly, as familiar models facilitate connections to their current, grade-level content.

Additional Problem Sets:  Ideal for Homework or extra practice, these additional problem sets align lesson-by-lesson with what is happening in the classroom. These problems are sequenced from simple-to-complex to naturally scaffold student practice. They align with   Eureka Math   and use the curriculum’s mathematical models and language, ensuring that students feel the connections and relevance to their daily instruction, whether they are working on foundational skills or getting extra practice on the current topic.

Homework Helpers:   Each problem set is accompanied by a Homework Helper, a set of worked examples that illustrate how similar problems are solved. The examples, viewed side by side with the homework, support students as they reinforce the day’s learning. Homework Helpers are also a great way to keep parents informed about math class.

Look Inside

Bundles and Class Sets Available

Bundle options are available for all of our materials (print, digital, PD, etc.). Prices vary by grade and size of class set. Certain grade-levels do not include all packets due to the nature of the grade-level content. Student workbooks are available in class sets of 20, 25, and 30. Prices vary by size of class set .

Request a Quote for Print Materials

every child is capable of greatness

  • Job Openings
  • Digital Support
  • Print Support
  • Media Inquiries

Let’s Connect

  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • System Status
  • CA Residents: Do Not Sell My Info
  • Texas Go Math
  • Big Ideas Math
  • Engageny Math
  • McGraw Hill My Math
  • enVision Math
  • 180 Days of Math
  • Math in Focus Answer Key
  • Math Expressions Answer Key
  • Privacy Policy

CCSS Math Answers

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Answer Key

Engage ny eureka math 5th grade module 2 lesson 28 answer key, eureka math grade 5 module 2 lesson 28 sprint answer key.

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Sprint Answer Key 1

Answer: 6/10 = 0.6, 6/20 = 0.3, 6/60 = 0.1, 8/10 = 0.8, 8/40 = 0.2, 8/20 = 0.4, 4/10 = 0.4, 4/20 = 0.2, 4/40 = 0.1, 9/3 = 3, 9/30 = 0.3, 12/3 = 4, 12/30 = 0.4, 12/40 = 0.3, 12/60 = 0.2, 12/20 = 0.6, 15/3 = 5, 15/30 = 0.5, 15/50 = 0.3, 15/50 = 0.3, 18/30 = 0.6, 24/30 = 0.8, 16/40 = 0.4.

Eureka-Math-Grade-5-Module-2-Lesson-28-Answer Key-1

Answer: 25/50 = 0.5, 2.5/50 = 0.05, 4.5/50 = 0.09, 4.5/90 = 0.05, 0.45/90 = 0.005, 0.45/50 = 0.009, 0.24/60 = 0.004, 0.63/90 = 0.007, 0.48/80 = 0.006, 0.49/70 = 0.007, 6/30 = 0.2, 14/70 = 0.2, 72/90 = 0.8, 6.4/80 = 0.08, 0.48/40 = 0.012, 0.36/30 = 0.012, 0.55/50 = 0.011, 1.36/30 = 0.045, 2.04/60 = 0.034, 4.48/70 = 0.064, 6.16/80 = 0.077, 5.22/90 = 0.058.

Eureka-Math-Grade-5-Module-2-Lesson-28-Answer Key-2

Question 1.

6 ÷ 10 = 0.6

Answer: 6/10 = 0.6.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 10. 6/10 = 0.6.

Question 2. 6 ÷ 20 = 0.3

Answer: 6/20 = 0.3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 20. 6/20 = 0.3.

Question 3. 6 ÷ 60 = 0.1

Answer: 6/60 = 0.1.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 6/60 = 0.1.

Question 4. 8 ÷ 10 = 0.8

Answer: 8/10 = 0.8.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 10. 8/10 = 0.8.

Question 5. 8 ÷ 40 = 0.2

Answer: 8/40 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 8/40 = 0.2.

Question 6. 8 ÷ 20 = 0.4

Answer: 8/20 = 0.4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 20. 8/20 = 0.4.

Question 7. 4 ÷ 10 = 0.4

Answer: 4/10 = 0.4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 10. 4/10 = 0.4.

Question 8. 4 ÷ 20 = 0.2

Answer: 4/20 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 20. 4/20 = 0.2.

Question 9. 4 ÷ 40 = 0.1

Answer: 4/40 = 0.1.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 4/40 = 0.1.

Question 10. 9 ÷ 3 = 3

Answer: 9/3 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 3. 9/3 = 3.

Question 11. 9 ÷ 30 = 0.3

Answer: 9/30 = 0.3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 9/30 = 0.3.

Question 12. 12 ÷ 3 = 4.

Answer: 12/3 = 4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 3. 12/3 = 4.

Question 13. 12 ÷ 30 = 0.4

Answer: 12/30 = 0.4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 12/30 = 0.4.

Question 14. 12 ÷ 40 = 0.3.

Answer: 12/40 = 0.3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 12/40 = 0.3.

Question 15. 12 ÷ 60 = 0.2.

Answer: 12/60 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 12/60 = 0.2.

Question 16. 12 ÷ 20 = 0.6

Answer: 12/20 = 0.6.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 20. 12/20 = 0.6.

Question 17. 15 ÷ 3 = 5

Answer: 15/3 = 5.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 3. 15/3 = 5.

Question 18. 15 ÷ 30 = 0.5.

Answer: 15/30 = 0.5.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 15/30 = 0.5.

Question 19. 15 ÷ 50 = 0.3

Answer: 15/50 = 0.3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 15/50 = 0.3.

Question 20. 18 ÷ 30 = 0.6

Answer: 18/30 = 0.6.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 18/30 = 0.6.

Question 21. 24 ÷ 30 = 0.8

Answer: 24/30 = 0.8.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 24/30 = 0.8.

Question 22. 16 ÷ 40 = 0.4.

Answer: 16/40 = 0.4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 16/40 = 0.4.

Question 23. 25 ÷ 50 = 0.5

Answer: 25/50 = 0.5.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 25/50 = 0.5.

Question 24. 2.5 ÷ 50 = 0.05

Answer: 2.5/50 = 0.05.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 2.5/50 = 0.05.

Question 25. 4.5 ÷ 50 = 0.09

Answer: 4.5/50 = 0.09.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 4.5/50 = 0.09.

Question 26. 4.5 ÷ 90 = 0.05

Answer: 4.5/90 = 0.05.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 4.5/90 = 0.05.

Question 27. 0.45 ÷ 90 = 0.005

Answer: 0.45/90 = 0.005.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 0.45/90 = 0.005.

Question 28. 0.45 ÷ 50 = 0.009

Answer: 0.45/50 = 0.009.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 0.45/50 = 0.009.

Question 29. 0.24 ÷ 60 = 0.006

Answer: 0.24/60 = 0.006.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 0.24/60 = 0.006.

Question 30. 0.63 ÷ 90 = 0.007

Answer: 0.63/90 = 0.007.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 0.63/90 = 0.007.

Question 31. 0.48 ÷ 80 = 0.006.

Answer: 0.48/80 = 0.006.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 0.48/80 = 48/100/80. 48/100 = 0.48. 0.48/80 = 0.006.

Question 32. 0.49 ÷ 70 = 0.007.

Answer: 0.49/70 = 0.007.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 0.49/70 = 49/100/70. 49/100 = 0.49. 0.49/70 = 0.007.

Question 33. 6 ÷ 30 = 0.2.

Answer: 6/30 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 6/30 = 6/30. 6/30 = 0.2.

Question 34. 14 ÷ 70 = 0.2.

Answer: 14/70 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 14/70 = 14/70. 14/70 = 0.2.

Question 35. 72 ÷ 90 = 0.8.

Answer: 72/90 = 0.8.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 72/90 = 72/90. 72/90 = 0.8.

Question 36. 6.4 ÷ 80 = 0.08.

Answer: 6.4/80 = 0.08.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 6.4/80 = 640/10/80. 640/10 = 64. 64/80 = 0.008.

Question 37. 0.48 ÷ 40 = 0.012

Answer: 0.48/40 = 0.012.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 0.48/40 = 48/100/40. 48/100 = 0.48. 0.48/40 = 0.012.

Question 38. 0.36 ÷ 30 = 0.012.

Answer: 0.36/30 = 0.012.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 0.36/30 = 36/100/30. 36/100 = 0.36. 0.36/30 = 0.012.

Question 39. 0.55 ÷ 50 = 0.011.

Answer: 0.55/50 = 0.011.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 0.55/50 = 55/100/50. 55/100 = 0.55. 0.55/50 = 0.011.

Question 40. 1.36 ÷ 40 = 0.034.

Answer: 1.36/40 = 0.034.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 1.36/40 = 136/100/40. 136/100 = 1.36. 1.36/40 = 0.034.

Question 41. 2.04 ÷ 60 = 0.034.

Answer: 2.04/60 = 0.034.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 2.04/60 = 204/100/40. 204/100 = 2.04. 2.04/60 = 0.034.

Question 42. 4.48 ÷ 70 = 6.4.

Answer: 4.48/70 = 6.4.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 4.48/70 = 448/70/70. 448/70 = 4.48. 4.48/70 = 6.4.

Question 43. 6.16 ÷ 80 = 0.077.

Answer: 6.16/80 = 0.077.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 6.16/80 = 616/100/80. 616/100 = 6.16. 6.16/80 = 0.077.

Question 44. 5.22 ÷ 90 = 0.058.

Answer: 5.22/90 = 0.058.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 5.22/90 = 522/100/90. 522/100 = 5.22. 5.22/40 = 0.058.

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Sprint Answer Key 3

Answer: 4/10 = 0.4, 4/20 = 0.2, 4/40 = 0.1, 8/10 = 0.8, 8/20 = 0.4, 8/40 = 0.2, 9/10 = 0.9, 9/30 = 0.3, 9/90 = 0.1, 6/2 = 3, 6/20 = 0.3, 12/2 = 6, 12/20 = 0.6, 12/30 = 0.4, 12/40 = 0.3, 12/60 = 0.2, 15/5 = 3, 15/50 = 0.3, 15/30 = 0.5, 21/30 = 0.7, 27/30 = 0.9, 36/60 = 0.6.

Eureka-Math-Grade-5-Module-2-Lesson-28-Answer Key-3

Answer: 25/50 = 0.5, 2.5/50 = 0.05, 3.5/50 = 0.07, 3.5/70 = 0.05, 0.35/70 = 0.005, 0.35/50 = 0.007, 0.42/60 = 0.007, 0.54/90 = 0.006, 0.56/80 = 0.007, 0.63/70 = 0.009, 6/30 = 0.2, 18/90 = 0.2, 72/80 = 0.9, 4.8/80 = 0.06, 0.36/30 = 0.012, 0.48/40 = 0.012, 0.65/50 = 0.013, 1.38/30 = 0.046, 2.64/60 = 0.044, 5.18/70 = 0.074, 6.96/80 = 0.087, 6.12/90 = 0.068.

Eureka-Math-Grade-5-Module-2-Lesson-28-Answer Key-4

Question 1. 4 ÷ 10 = 0.4.

Question 2. 4 ÷ 20 = 0.2.

Question 3. 4 ÷ 40 = 0.1.

Question 4. 8 ÷ 10 = 0.8.

Question 5. 8 ÷ 20 = 0.4.

Question 6. 8 ÷ 40 = 0.2.

Question 7. 9 ÷ 10 = 0.9.

Answer: 9/10 = 0.9.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 10. 9/10 = 0.9.

Question 8. 9 ÷ 30 = 0.3.

Question 9. 9 ÷ 90 = 0.1.

Answer: 9/90 = 0.1.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 9/90 = 0.1.

Question 10. 6 ÷ 2= 3.

Answer: 6/2 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 2. 6/2 = 3.

Question 11. 6 ÷ 20 = 0.3.

Question 12. 12 ÷ 2 = 6.

Answer: 12/2 = 6.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 12. 12/2 = 6.

Question 13. 12 ÷ 20 = 0.6.

Question 14. 12 ÷ 30 = 0.4.

Question 15. 12 ÷ 40 = 0.3.

Question 16. 12 ÷ 60 = 0.2.

Question 17. 15 ÷ 5 = 3.

Answer: 15/5 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 15. 15/5 = 3.

Question 18. 15 ÷ 50 = 0.3.

Question 19. 15 ÷ 30 = 0.5.

Question 20. 21 ÷ 30 = 0.7.

Answer: 21/30 = 0.7.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 21/30 = 0.7.

Question 21. 27 ÷ 30 = 0.9.

Answer: 27/30 = 0.9.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 27/30 = 0.9.

Question 22. 36 ÷ 60 = 0.6.

Answer: 36/60 = 0.6.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 36/60 = 0.6.

Question 23. 25 ÷ 50 = 0.5.

Question 24. 2.5 ÷ 50 = 0.05.

Question 25. 3.5 ÷ 50 = 0.07.

Answer: 3.5/50 = 0.07.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 3.5/50 = 0.07.

Question 26. 3.5 ÷ 70 = 0.05.

Answer: 3.5/70 = 0.05.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 3.5/70 = 0.05.

Question 27. 0.35 ÷ 70 = 0.005.

Answer: 0.35/70 = 0.005.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 0.35/70 = 0.005.

Question 28. 0.35 ÷ 50 = 0.007.

Answer: 0.35/50 = 0.007.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 0.35/50 = 0.007.

Question 29. 0.42 ÷ 60 = 0.007.

Answer: 0.42/60 = 0.007.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 0.42/60 = 0.007.

Question 30. 0.54 ÷ 90 = 0.006.

Answer: 0.54/90 = 0.006.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 0.54/90 = 0.006.

Question 31. 0.56 ÷ 80 = 0.007.

Answer: 0.56/80 = 0.007.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 0.56/80 = 0.007.

Question 32. 0.63 ÷ 70 = 0.009.

Answer: 0.63/70 = 0.009.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 0.63/70 = 0.009.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 6/30 = 0.2.

Question 34. 18 ÷ 90 = 0.2.

Answer: 18/90 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 18/90 = 0.2.

Question 35. 72 ÷ 80 = 0.9.

Answer: 72/80 = 0.9.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 72/80 = 0.9.

Question 36. 4.8 ÷ 80 = 0.06.

Answer: 4.8/80 = 0.06.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 4.8/80 = 0.06.

Question 37. 0.36 ÷ 30 = 0.012.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 0.36/30 = 0.012.

Question 38. 0.48 ÷ 40 = 0.012.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 40. 0.48/40 = 0.012.

Question 39. 0.65 ÷ 50 = 0.013.

Answer: 0.65/50 = 0.013.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 50. 0.65/50 = 0.013.

Question 40. 1.38 ÷ 30 = 0.046.

Answer: 1.38/30 = 0.046.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 30. 1.38/30 = 0.046.

Question 41. 2.64 ÷ 60 = 0.044.

Answer: 2.64/60 = 0.044.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 60. 2.64/60 = 0.044.

Question 42. 5.18 ÷ 70 = 0.074.

Answer: 5.18/70 = 0.074.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 70. 5.18/70 = 0.074.

Question 43. 6.96 ÷ 80 = 0.087.

Answer: 6.96/80 = 0.087.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 80. 6.96/80 = 0.087.

Question 44. 6.12 ÷ 90 = 0.068.

Answer: 6.12/90 = 0.068.

Explanation: In the above-given question, given that, divide decimals by multiples of 90. 6.12/90 = 0.068.

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Problem Set Answer Key

Question 1. Ava is saving for a new computer that costs $1,218. She has already saved half of the money. Ava earns $14.00 per hour. How many hours must Ava work in order to save the rest of the money?

Answer: The number of hours must Ava work in order to save the rest of the money = 44 hours.

Explanation: In the above-given question, given that, Ava is saving for a new computer that costs $1,218. She has already saved half of the money. Ava earns $14.00 per hour. 1218/2 = $609. 14 x 44 = 616. the number of hours must Ava work in order to save the rest of the money = 44 hrs.

Question 2. Michael has a collection of 1,404 sports cards. He hopes to sell the collection in packs of 36 cards and make $633.75 when all the packs are sold. If each pack is priced the same, how much should Michael charge per pack?

Answer: The Michael charge per pack = $17.60.

Explanation: In the above-given question, given that, Michael has a collection of 1404 sports cards. he hopes to sell the collection in packs of 36 cards and make $633.75. $633.75/36. 17.60.

Question 3. Jim Nasium is building a tree house for his two daughters. He cuts 12 pieces of wood from a board that is 128 inches long. He cuts 5 pieces that measure 15.75 inches each and 7 pieces evenly cut from what is left. Jim calculates that, due to the width of his cutting blade, he will lose a total of 2 inches of wood after making all of the cuts. What is the length of each of the seven pieces?

Answer: The length of each of the seven pieces = 2.25.

Explanation: In the above-given question, given that, Jim Nasim is building a treehouse for his two daughters. He cuts 12 pieces of wood from a board that is 128 inches long. He cuts 5 pieces that measure 15.75 inches each and 7 pieces evenly cut from what is left. 128 /2 = 64. 15.75/5 = 3.15. 15.75/7 = 2.25. the length of each of the seven pieces = 2.25.

Question 4. A load of bricks is twice as heavy as a load of sticks. The total weight of 4 loads of bricks and 4 loads of sticks is 771 kilograms. What is the total weight of 1 load of bricks and 3 loads of sticks?

Answer: The total weight of 1 load of bricks and 3 loads of sticks = 192.75 kgs.

Explanation: In the above-given question, given that, A load of bricks is twice as heavy as a load of sticks. The total weight of 4 loads of bricks and 4 loads of sticks is 771 kilograms. 4 + 4 = 8. 771/8 = 96.375. 1 + 3 = 4. 771/4 = 192.75.

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Exit Ticket Answer Key

Solve this problem, and show all of your work.

Kenny is ordering uniforms for both the girls’ and boys’ tennis clubs. He is ordering shirts for 43 players and two coaches at a total cost of $658.35. Additionally, he is ordering visors for each player at a total cost of $368.51. How much will each player pay for the shirt and visor?

Answer: Each player pay for the shirt and visor = $289.84.

Explanation: Kenny is ordering uniforms for both the girls’ and boys’ tennis clubs. He is ordering shirts for 43 players and two coaches at a total cost of $658.35. Additionally , he is ordering visors for each player at a total cost of $368.51. 658.35 – 368.51. 289.84. each player pay for the shirt and visor = $289.84.

Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Homework Answer Key

Question 1. Mr. Rice needs to replace the 166.25 ft of edging on the flower beds in his backyard. The edging is sold in lengths of 19 ft each. How many lengths of edging will Mr. Rice need to purchase?

Answer: The lengths of edging will Mr. Rice need to purchase = 8.75 ft.

Explanation: In the above-given question, given that, Mr. Rice needs to replace the 166.25 ft of edging on the flower beds in his backyard. The edging is sold in lengths of 19 ft each. 166.25/19. 8.75.

Question 2. Olivia is making granola bars. She will use 17.9 ounces of pistachios, 12.6 ounces of almonds, 12.5 ounces of walnuts, and 12.5 ounces of cashews. This amount makes 25 bars. How many ounces of nuts are in each granola bar?

Answer: The number of ounces of nuts is in each granola bar = 55.5 ounces.

Explanation: In the above-given question, given that, Olivia is making granola bars. she will use 17.9 ounces of pistachios, 12.6 ounces of almonds, 12.5 ounces of walnuts, and 12.5 ounces of cashews. this amount makes 25 bars. 17.9 + 12.6 + 12.5 + 12.5. 55.5 ounces.

Question 3. Adam has 16.45 kg of flour, and he uses 6.4 kg to make hot cross buns. The remaining flour is exactly enough to make 15 batches of scones. How much flour, in kg, will be in each batch of scones?

Answer: The amount of flour will be in each batch of scones = 7.85 kg.

Explanation: In the above-given question, given that, Adam has 16.45 kg of flour, and he uses 6.4 kg to make hot cross buns. The remaining flour is exactly enough to make 15 batches of scones. 16.45 + 6.4 = 22.85 kg. 22.85 – 15. 7.85 kg.

Question 4. There are 90 fifth-grade students going on a field trip. Each student gives the teacher $9.25 to cover admission to the theater and for lunch. Admission for all of the students will cost $315, and each student will get an equal amount to spend on lunch. How much will each fifth grader get to spend on lunch?

Answer: Each fifth grader get to spend on lunch = $2.7.

Explanation: In the above-given question, given that, There are 90 fifth-grade students going on a field trip. each student gives the teacher $9.25 to cover admission to the theater and for lunch. admission for all of the students will cost $315. 90 x $9.25 = 832.5$ 832.5/315. 2.64

Question 5. Ben is making math manipulatives to sell. He wants to make at least $450. Each manipulative costs $18 to make. He is selling them for $30 each. What is the minimum number he can sell to reach his goal?

Answer: The minimum number he can sell to reach his goal = $13,500.

Explanation: In the above-given question, given that, Ben is making math manipulatives to sell. He wants to make at least $450. Each manipulative costs $18 to make. He is selling them for $30 each. $30 x 450. 13,500.

Leave a Comment Cancel Reply

You must be logged in to post a comment.

IMAGES

  1. Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25 Homework

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

  2. Eureka math grade 5 module 2 lesson 25 problem set

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

  3. Eureka math grade 5 module 2 lesson 5 homework

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

  4. Grade 5 EngageNY Eureka Math Module 2 Lesson 25

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

  5. Eureka math grade 5 module 2 lesson 15 homework

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

  6. Eureka math grade 5 module 2 lesson 3 homework

    eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

VIDEO

  1. Eureka Math 5th Grade TEKS Edition Module 4 Lesson 25 Homework

  2. Eureka math grade 5 module 1 lesson 16 homework

  3. Eureka math grade 5 module 2 lesson 1 homework

  4. Eureka math grade 5 module 2 lesson 28 homework

  5. Eureka math grade 5 module 2 lesson 3 homework

  6. Eureka math grade 5 module 5 lesson 2 homework

COMMENTS

  1. Eureka math grade 5 module 2 lesson 25 homework

    Use basic facts to approximate decimal quotients with two digit divisors, reasoning about the placement of the decimal point, help teachers, help parents, he...

  2. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 5th Grade Module 2 Lesson 25 Answer Key. Question 1. Estimate the quotients. a. 3.24 ÷ 82 ≈ 0.039. Answer: 3.24/82 = 0.039. Explanation: In the above-given question,

  3. EngageNY Grade 5 Module 2 Lesson 25 (updated)

    EngageNY/Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25For more videos, please visit http://bit.ly/engageportalPLEASE leave a message if a video has a technical diff...

  4. Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25 Homework

    Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25 Homework. Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 25 Homework.

  5. Course: G5M2: Multi-Digit Whole Number and Decimal Fraction Operations

    Grade 5 Module 2 Collapse all Expand all. Multi-Digit Whole Number and Decimal Fraction Operations. Eureka Essentials: Grade 5 URL An outline of learning goals, key ideas, pacing suggestions, and more! Fluency Games URL. Teach Eureka Lesson Breakdown URL ... Lesson 25 Video Page. Lesson PDF Page. Homework Solutions Page. Promethean ...

  6. PDF Eureka Math Homework Helper 2015-2016 Grade 5 Module 2

    Eureka Math™Homework Helper 2015-2016 Grade 5 Module 2. Lessons 1-29. 2015-16. 5•2A Story of Units. Lesson 1 : Multiply multi-digit whole numbers and multiples of 10 using place value patterns and the distributive and associative properties. G5-M2-Lesson 1. 1. Fill in the blanks using your knowledge of place value units and basic facts. a.

  7. 5th Grade Math (Eureka Math/EngageNY)

    5th grade (Eureka Math/EngageNY) 6 units · 140 skills. Unit 1 Module 1: Place value and decimal fractions. Unit 2 Module 2: Multi-digit whole number and decimal fraction operations. Unit 3 Module 3: Addition and subtractions of fractions. Unit 4 Module 4: Multiplication and division of fractions and decimal fractions.

  8. Gr5Mod2: Homework Solutions

    Grade 5. Gr5General. Gr5Mod1. Gr5Mod2. Grade 5 Module 2. Topic A: Mental Strategies for Multi-Digit Whole N... Lesson 1. Lesson 2. Topic B: The Standard Algorithm for Multi-Digit Wh... Lesson 3. Lesson 4. Lesson 5. Lesson 6. Lesson 7. Lesson 8. Lesson 9. Topic C: Decimal Multi-Digit Multiplication. Lesson 10. Lesson 11. Lesson 12. Topic D ...

  9. Printed Materials

    EdReports recently reviewed Eureka Math 2. Scan the QR code or access the ... Prices vary by grade and size of class set. Certain grade-levels do not include all packets due to the nature of the grade-level content. Student workbooks are available in class sets of 20, 25, and 30. Prices vary by size of class set. every child is capable of ...

  10. PDF Grade 5 • Module 2

    GRADE 5 • MODULE 2 Module 2: Multi-Digit Whole Number and Decimal Fraction Operations ... e. Accurate model drawn; (4 × 25) - (3 × 25) 5. MeiLing's is equivalent; answers will vary. f. Accurate model drawn; 3 × (33 + 27) 6. ... 2 Lesson 4 Answer Key 5 •2 Homework 1. a. (30 19) - (7 29) and (40 - 2) 19 3.

  11. Eureka Math Geometry Module 2 Lesson 25 Answer Key

    Eureka Math Geometry Module Lesson 25 Exercise Answer Key. Use the right triangle ∆ ABC to answer Exercises 1 - 3. Exercise 1. Name the side of the triangle opposite ∠A. Exercise 2. Name the side of the triangle opposite ∠B. Exercise 3. Name the side of the triangle opposite ∠C. For each exercise, label the appropriate sides as ...

  12. Succeed Grade 5 Modules 1 & 2

    ISBN 978-1-64497-958-7. 3. 2. 1. Learn ♦ Practice ♦ Succeed Eureka Math® student materials for A Story of Units® (K-5) are available in the Learn, Practice, Succeed trio. This series ...

  13. Eureka math grade 5 module 2 lesson 25 problem set

    Use basic facts to approximate decimal quotients with two digit divisors reasoning about the placement of the decimal point

  14. Eureka Math Student Materials: Grades K-5

    Bundle options are available for all of our materials (print, digital, PD, etc.). Prices vary by grade and size of class set. Certain grade-levels do not include all packets due to the nature of the grade-level content. Student workbooks are available in class sets of 20, 25, and 30. Prices vary by size of class set.

  15. Eureka Math Grade 5: Module 2 Flashcards

    Eureka Math Grade 5: Module 2. Flashcards; Learn; Test; ... Multiplying and Dividing Whole Numbers and Decimals. Share. Students also viewed. Spelling lesson 7 Vocabulary Quiz. Teacher 23 terms. Paula_Fuller9. Preview. Customary Units. 21 terms. kneecek. Preview. 1st Quarter Exam Vocabulary. ... Used in mathematics as grouping symbols for ...

  16. Course: G5M5: Addition and Multiplication with Volume and Area

    Grade 5 Module 5. Topic A: Concepts of Volume. Lesson 1. Lesson 2. Lesson 3. Topic B: Volume and the Operations of Multiplicati... Lesson 4. Lesson 5. Lesson 6. Lesson 7. Lesson 8. Lesson 9. Mid-Module Review. Topic C: Area of Rectangular Figures with Fraction... Lesson 10. Lesson 11. Lesson 12. Lesson 13. Lesson 14. Lesson 15. Topic D: Drawing ...

  17. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 5 Answer Key

    Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 5 Homework Answer Key. Question 1. Draw an area model, and then solve using the standard algorithm. Use arrows to match the partial products from the area model to the partial products in the algorithm. a. 24 × 21 = ___504_____ Answer: 24 x 21 = 504. Explanation: In the above-given question, given that, 24 x ...

  18. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 27 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 5th Grade Module 2 Lesson 27 Answer Key Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 27 Problem Set Answer Key. Question 1. Divide. Check your work with multiplication. a. 5.6 ÷ 16. Answer: 5.6/16 = 8. Explanation: In the above-given question, given that, 16 x 3 = 48. 56-48 = 8. b. 21 ÷ 14. Answer: 21/14 = 7. Explanation: In the ...

  19. Grade 5 EngageNY Eureka Math Module 2 Lesson 25

    Use basic facts to approximate decimal quotients with two-digit divisors, reasoning about the placement of the decimal point.

  20. Eureka Math Grade 5 Module 4 Lesson 25 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 5th Grade Module 4 Lesson 25 Answer Key Eureka Math Grade 5 Module 4 Lesson 25 Problem Set Answer Key. Question 1. Draw a tape diagram and a number line to solve. You may draw the model that makes the most sense to you. Fill in the blanks that follow. Use the example to help you. There are 3 halves in 1 whole.

  21. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 29 (updated)

    EngageNY/Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 29For more videos, please visit http://bit.ly/eurekapusdPLEASE leave a message if a video has a technical diffic...

  22. Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 25 Answer Key

    Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 25 Problem Set Answer Key. Question 1. Convert each mixed number to a fraction greater than 1. Draw a number line to model your work. a. 3 14. Answer: 3 (1/4) = 13/4.

  23. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Answer Key

    Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 28 Homework Answer Key. Question 1. Mr. Rice needs to replace the 166.25 ft of edging on the flower beds in his backyard. The edging is sold in lengths of 19 ft each. How many lengths of edging will Mr. Rice need to purchase? Answer: The lengths of edging will Mr. Rice need to purchase = 8.75 ft. Explanation: